Pi Víz

A Pi Víz készítő készülék gyártó cég:
A japán mamut-óriás NIKKEN

A www.PiVíz.hu oldalon megtalálható összes Pi Víz készítő készülék gyártója és tervezője a japán NIKKEN cég, amely hálózati marketing (MLM) üzleti formában működik! ! Tehát ez a www.PiVíz.hu NEM a hivatalos NIKKEN weboldala, ez egy Ausztriából importáló kisvállalkozás. Hivatalosan a Nikken sajnos már nincs jelen Magyarországon 2015-től. Előtte sok évig volt itthon is hivatalosan, ám terjeszkedési stratégiai okok miatt kivonult (egyáltalán nem csődölt be, csak egyéb országokban hatékonyabban tud terjeszkedni) és már csak számos egyéb, több tucat másik országban van jelen külföldön, és kint is csak úgynevezett "Független Nikken Tanácsadók" vagy rajtuk keresztül vásárolhatnak a Nikkentől, mivel hálózati marketing cég.

A képen a Nikken fő központja látható. A Nikken egy óriás japán wellness mamutcég, mely több mint 40 országban több mint 50 millió fogyasztóval van jelen több mint 800 különféle termékkel (nem csak pi víz, hanem számos egyéb szabadalmaztatott wellness csúcstechnológiákkal is, a wellness egyedülállóan legszélesebb palettájával!), s évi legalább 4 000 millió dolláros forgalommal s folyamatos növekedéssel büszkélkedik. Az értékesítés csak hálózati marketing (MLM) rendszerben történik. Az 1 év garanciát a Nikken adja számlával, tehát nem kell megilyedni nem egy bármikor eltűnhető sufnicégről van szó, csak az én nem vagyok a legprofibb honlapkészítő, de már egy üzlettárssal is stabilan kooperálni kezdtünk, hogy mindent a legprofibb módon tudjunk a jövőben is importálni (pl. szűrőket), tehát nem rövid tárva tervezünk és a garanciaérvényesítéssel se volt eddig soha gond (és kb. 12 év alatt amúgy is csak 2 meghibásodásról tudok, hisz a termékek többsége nem elektronikus). A cégről bővebb információkat itt találsz a hivatalos honlapján:A NIKKEN hivatalos honlapja:

www.nikken.com/eu


FONTOS:
Ezen weboldalakon számos leírás van a Nikken termékekről, de lévén, hogy network marketing cégről van szó, kismillió a cégtől független orvosi leírás nem található meg rajtuk. S a csúnya jog szerint nem állíthatnak hivatalosan olyanokat még halványan se, hogy ilyet meg olyat gyógyít. Ezért az orvosi információk és valódi részletes jótékony hatások többsége nem került fel a hivatalos oldalakra, viszont ezért vagyunk mi, hogy terjesszük!


További Nikken információk, termékek:

- Online magyar Nikken magazin pl. itt!+ ITT!
- https://www.nikken.co.uk
- Nikken több technológiás Alvási rendszer: https://www.youtube.com/watch?v=3XH1rirBeBc
- Wellness Otthon (angolul):https://www.youtube.com/watch?v=WKRLh6M_7GE
- https://www.nikken.comPi Víz
Hogyan készül a csapvíz a dunából?

Azonnal
küldök egy részletes orvosi leírást
az alap pi víz készítő készülékről
,
részletes működéssel és képekkel ha feliratkozol itt!Pi víz hatása képekben


KeresztNév:
E-mail:
Ezt is írd be:

Adataid biztonságban vannak.
Csak nagyon ritkán küldök már levelet, s leiratkozhatsz bármikor.


 Pi Víz
ÚJ: SZAVAZZ!:
Milyen vizet szoktál inni? Mennyit?
Mennyire ismered a Pi Vizet?