Pi Víz

Miért a Víz a leghatásosabb fájdalomcsillapító?

Sajnálatos módon a TV folyamatosan tömi a tudatunkat a fájdalomcsillapító reklámok tömkelegével ( a sok őrültség és manipuláció mellet ), ám azt valahogy elfelejtik megemlíteni, hogy valójábanl a víz a leghatásosabb fájdalomcsillapító és igazából minden kezelésnek megfelelő mennyiségű víz bevitelével kellene kezdődnie!
sós viz mint gyógymódsós vizivás éhgyomorravizivás éhgyomorra mint gyógymód

Kismillióan szenvednek manapság mindenféle fájdalmaktól, mint fejfájás, migrén, ízületi gyulladás, hátfájás, gyomorégés, bélproblémák, izomfájdalom, szívproblémák, érproblémák, vérnyomás problémák stb. stb.. s elképzelhetetlenül sok gyógyszer fogy emiatt. Viszont a gyógyszerek sosem az okot kezelik, csak a tüneteket nyomják el. Ezért mielőtt még "gyógyszer"ekhez nyúlnánk előtte mindenképpen nézzünk utána, hogy mindent megetettünk-e annak érdekében, hogy megtaláljuk fájdalmunk valódi okát, mert valójában mindig csak és kizárólag azt érdemes kezelni a hosszútávú és stabil egészség érdekében.


Dr. Fereydoon Batmanghelidj kutató orvos roppant érdekes felfedezéseket tet. Évtizedeken keresztül kutatta a "natúr, sima" víz gyógyító képességét. S a vízzel kapcsolatos kutatásainak eredményei alapján így fogalmaz:

A test fájdalom formájában mutatja meg a kiszáradást. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a kiszáradt terület, mindig ott jelentkezik a fájdalom is. Roppant egyszerű dolog ez. Mint meghívott előadó elmagyaráztam már ezt az összefüggést nemzetközi rák-konferenciákon is. Ott is elmondtam, hogy az emberi test a kiszáradást úgy jelzi, hogy fájdalmat hoz létre. A fájdalom a víz hiányát jelzi a testben. Valójában a víz hiánya a mögöttes oka a legtöbb egészségügyi problémának bolygónkon. …Ám elég sajnálatos módon ez a felettép fontos információ az orvosi társadalmon keresztül nem mindig jut el a nagyközönséghez, mert ez nem hoz pénzt a konyhára.” Dr. Fereydoon Batmanghelidj M. D.Dr. Batmanghelidj állítása szerint a gyógyszerlobbi és egyéb érdekeltségek tartják vissza azt az információt az emberek elől, hogy a víz önmagában is gyógyít. Ez szerencsére még nem jelenti azt, hogy be kell dőlni minden média manipulációnak és propagandának. E helyett vegyük kezünkbe saját sorsunkat, s járjunk utána az igazságnak az egészségről pl. itt! Ha betegek vagyunk, mi is képesek vagyunk utánajárni az okoknak, s elég egyszerűen is kihámozhatjuk az igazságot és számos esetben rá fogunk jönni, hogy betegségeink forrása az életmódunk. A beteg emberek általában tápanyagszegényen táplálkoznak, stresszes életmódot élnek s nem isznak elég mennyiségű vizet ( 3-6 liter naponta !), sőt víz helyett mindenféle műanyag cukros aszpartámos és egyéb rákkeltő anyagoktól hemzsegő dolgokat vagy alkoholt isznak..Persze semmi sem okoz egyik napról a másikra kirívó tüneteket, de ezek általában éveken és évtizedeken keresztül fennálló hiányosságok. Ugyhogy ne csodálkozzunk, ha ezen dolgok hosszú évek alatt felgyülemlenek és egyszer csak szervezetünk egy adott ponton már nem bírja tovább s bedobja a törölközőt. Testünk lényegében olyan mint egy autó, ami egy valódi csoda, hogy megy egyáltalán, ha nem a megfelelő üzemanyagokat öntjük bele..

Bármilyen betegségben szenvedünk, előbb ellenőrizni kell, hogy szervezetünk működési alapjai rendben vannak-e, mint például, hogy elégséges mennyiségű tiszta vizet fogyasztunk-e nap mint nap.

A japánok például használják a hivatalos gyógyászatban is az éhgyomorra való vízivást.
A vízkúra évszázadok óta elismert ősi gyógymódnak számít a japán orvosi körökben.
sós vizivás kúra éhgyomorra

Dr. Batmanghelidj egész életét feltette a víz kutatására. Az alábbi összefüggést fedezte fel, ami alapjaiban rengette meg a nyugati orvostudomány alapjait:

„A krónikus fájdalmat a testben, amit nem lehet megmagyarázni semmilyen sérüléssel vagy gyulladással, mindenekelőtt krónikus vízhiányként kell értelmezni, azon a területen, ahol a fájdalmat észleljük. Ezekre a fájdalom jelzésekre elsődlegesen és kizárólagosan úgy kell tekintenünk, mint a dehidratáció intő jeleire a testben, mielőtt bármilyen bonyolult eljárást erőltetnénk a páciensre.” Dr. Fereydoon Batmanghelidj M. D.

Az emberi test egy bio-elektromos víz gépezet, ami 20 kilogrammonként napi 1 liter vizet igényel legalább az optimális működéshez. A vér maga is nagyrészt vízből áll. A tüdőfolyadék ( ami salakanyagokat s tápanyagokat is szállít ) négyszer annyi liter, mint ahány liter vérünk van s persze abból a vízből áll, amit elfogyasztunk. Szó szerint minden egyes sejtünk, amiből testünk áll, az életét a tiszta friss vízellátásnak köszönheti. Ha testünk nem kap folyamatos és minőségi vízellátást, akkor el kell döntenie, hogy mely funkcióktól vonja el a vizet.. Egyes funkcióktól megvonja a vizet, hogy a rendelkezésre álló víz elég legyen a létfontosságúbb dolgokhoz. Például az agy teljes prioritást élvez így, amíg meg nem kapja a számára elengedhetetlen vízmennyiséget, addig bizonyos szervek vízellátása bizony vissza lesz fogva.

pi viz mint fájdalomcsillapító fejfájásra viz ivás kúra mint gyógymód

Dr. Fereydoon Batmanghelidj kutatásai alapján, ha fájdalomat érzünk testünk bármely részében, az annak a jele, hogy az a terület dehidratált, azaz hosszútávon nem eléggé hidratált. A fájdalom tehát egy a dehidratációt jelző tünet, jelzés, így a tablettás fájdalomcsillapítás bizony a lehető legrosszabb, amit tehetünk, mert az csak annyit csinál, hogy elvágja a fájdalom kommunikációs vonalát mesterséges módon, azaz a problémás terület továbbra is problémás, csak nem tudatosul most már. A fájdalom így lényegében nem egy gonosz dolog, hanem egy nagyon hasznos jelző mechanizmus, mely tudatja velünk, hogy hol kell változtatnunk életmódunkon. Persze ha a dehidratáció tovább folytatódik akkor a tünetek is súlyosbodnak. A beszedett fájdalomcsillapító egyetlen hasznos eleme lényegében csak a víz, amivel bevesszük.

vizivás éhgyomorravizivás kúra éhgyomorra
Mi a tudományos magyarázata annak, hogy a víz egy természetes fájdalomcsillapító szer?


Ha kíváncsi vagy nézz utána jobban munkásságának pl. a hivatalos honlapján itt, vagy az általa írt könyvekben:

+ Nézz online tapasztalatokat gyógyultaktól mint pl. ebben, ahol sózzák is a vizet, mert a sóról is van egy fajta igazság ugye, így a sós víz mint gyógymód elég eredményes!


Ne elégedj meg Te se a sima klóros, hormonos csapvízzel, vagy "halott" és drága ásványvizekkel, nézd meg a Nikken PiMag Pi Víz hatását képekben növénykísérletekkel itt!
Pi Víz
Hogyan készül a csapvíz a dunából?

Azonnal
küldök egy részletes orvosi leírást
az alap pi víz készítő készülékről
,
részletes működéssel és képekkel ha feliratkozol itt!Pi víz hatása képekben


KeresztNév:
E-mail:
Ezt is írd be:

Adataid biztonságban vannak.
Csak nagyon ritkán küldök már levelet, s leiratkozhatsz bármikor.
 Pi Víz
ÚJ: SZAVAZZ!:
Milyen vizet szoktál inni? Mennyit?
Mennyire ismered a Pi Vizet?