Pi Víz

A Gyártó: A NIKKEN cég honlapjainak linkjei:

A NIKKEN cég az ezen oldalon található ÖSSZES PI VÍZ KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK TERVEZŐJE és GYÁRTÓJA, mely hálózati marketing (MLM) üzleti formában működik! Tehát ez NEM a hivatalos nikken oldala, ez egy Ausztriából importáló kisvállalkozás, mert hivatalosan a Nikken nincs jelen Magyarországon 2015-től csak számos egyéb országban.

A képen a Nikken fő központja látható. A Nikken egy óriás japán wellness mamutcég, mely több mint 40 országban több mint 50 millió fogyasztóval van jelen. Több mint 800 különféle termékkel (nem csak pi víz, hanem számos szabadalmaztatott egyéb wellness csúcstechnológiák is, minden ami wellness), s évi kb. 3-4 milliárd dolláros forgalommal s folyamatos növekedéssel büszkélkedik. Az értékesítés hálózati marketing (MLM) rendszerben történik. Az 1 év garanciát a Nikken adja számlával.  A cégről bővebb információkat itt találsz a hivatalos honlapján:A NIKKEN FŐ cég és termék információs honlapja:
www.nikkenwellbeing.eu

További Nikken információk, termékek:

- Online magyar Nikken magazin pl. itt!+ ITT!
- http://www.nikken.co.uk
- Nikken több technológiás Alvási rendszer: http://www.youtube.com/watch?v=3XH1rirBeBc
- Wellness Otthon (angolul):http://www.youtube.com/watch?v=WKRLh6M_7GE
- http://www.nikken.com

FONTOS:
Ezen oldalakon számos leírás van a Nikken termékekről, de lévén, hogy network marketing cégről van szó, kismillió a cégtől független orvosi leírás nem található meg rajtuk. S a csúnya jog szerint nem állíthatnak hivatalosan olyanokat, hogy ilyet meg olyat gyógyít. Ezért az orvosi információk és valódi részletes jótékony hatások többsége nem került fel a hivatalos oldalakra!Pi Víz

Azonnal
küldök egy részletes orvosi leírást
az alap pi víz készítő készülékről
,
részletes működéssel és képekkel ha feliratkozol itt!Pi víz hatása képekben


KeresztNév:


E-mail:Adataid biztonságban vannak. Csak nagyon ritkán küldök már levelet, s leiratkozhatsz bármikor.


 Pi Víz